Over

In 2016 ben ik geslaagd als grafisch designer. Ik was toen op zoek naar meer diepgang en verbreding, dus ik ben verder gaan studeren. Inmiddels ben ik ook voor deze tweede studie, Communication & Multimedia Design, afgestudeerd. Hier heb ik mij onder andere verdiept in design principes, beeldtaal, design thinking, concept design, content design, communicatiestrategieën en schrijven. 
Voor erg verschillende bedrijven en organisaties heb ik aan opdrachten mogen werken. Grafische opdrachten, illustraties, media voor websites, maar ook grote projecten waarbij ik heb gewerkt aan het onderzoek, concept, de communicatie en het testen. Dit deed ik niet altijd alleen, maar ik heb ook in teams gewerkt.

Het liefst werk ik aan een project waarmee ik iemand anders zijn dag wat mooier kan maken of waarmee ik anderen kan helpen. Bijvoorbeeld door het doorgeven van een belangrijke boodschap. Dit doe ik door informatie op een positieve manier te vertalen naar beeldende communicatie.

Ik heb onder andere samengewerkt met Libelle, Wereldkaarten.nl, Philips, Verlospunt, NHL Stenden, Heit&Mem en Kabelnoord.

Sietske Zwart
Kollumerzwaag, Friesland
sietske1996@hotmail.com

© 2020 Sietske Zwart